Retour beleid

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Lees altijd eerst de retourvoorwaarden voordat je een bestelling plaatst / retourneert, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als je om welke reden dan ook je online aankoop wilt retourneren, kan je ongebruikte artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket retourneren. Retouren die na 14 dagen bij ons binnen komen nemen wij NIET meer in behandeling. Je kan voor een retour een aanvraag indienen door een e-mail sturen naar info@essiesfashion.nl We vragen de volgende dingen van je bij het retourneren:

  • Om welk item het gaat, het item moet netjes terug worden gestuurd en niet gedragen zijn.
  • Prijskaartje moet eraan zitten.
  • Factuur moet erbij zitten.

Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is! Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de (bank)rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. 

Houd er rekening mee dat Essies Fashion retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat zijn. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. Het item mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. Pas op met make-up: een item met make-up vlekken worden niet retour genomen. Er wordt geen was garantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn eigen verantwoordelijkheid. SALE items / afgeprijsde artikelen, sieraden, tassen, zonnebrillen, bikini’s en riemen mogen niet worden geretourneerd. Dit vanuit het hygiënische oogpunt.

 Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening. Jouw vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact op met info@essiesfashion.nl

De Garantie

Bij ontvangst van de bestelling dient u binnen 24 uur de items te controleren op een defect. Is er iets wat niet klopt? Stuur dan binnen 24 uur na ontvangst van het pakket een mail naar info@essiesfashion.nl met daarin uw ordernummer en foto’s van het defect. 
Als er binnen 24 uur na ontvangst geen melding is gemaakt van een defect, geldt het volgende:

  • Wij geven geen garantie op enig soort van bedrukking of beplakking van een artikel. (Strassteentjes, studs, bolletjes, franjes of plakletters enz.)
  • Wij geven geen garantie op accessoires zoals oorbellen, kettingen, riemen, armbanden en hoeden i.v.m. hygiëne
  • Wij geven 14 dagen garantie op gespen, ritsen, knopen of enig soort sluitingen.
  • Wij geven geen garantie op losse draadjes (afwerk draden).
  • Het pullen van kleding valt niet onder garantie. Pullen ontstaat d.m.v wrijving met andere materialen en daarvoor zijn wij niet verantwoordelijk.
  • Wij geven geen garantie op lussen / haken en pluis bij gehaakte (wollen) truien en vesten. 

Mocht er iets defect zijn en zijn de 24 uur al voorbij of weet u niet zeker of het onder de garantie valt, kunt u ons een mail sturen op info@essiesfashion.nl