OVER ONS

Essies Fashion is een webshop opgericht in December 2020 door Esther Sturrus

OVER MIJ

Hi allemaal!

Ik ben Esther, 22 jaar en oprichtster van Essies Fashion. Zelf ben ik al 3 jaar heel actief op Instagram (@esthersturrus) waar ik bijna dagelijks mijn outfits aan mijn volgers laat zien. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te inspireren en kan dan ook niet wachten om dat met mijn eigen webshop te kunnen doen!

In 2020 heb ik mijn MBO opleiding Luchtvaartdienstverlener aan het Albeda College afgerond. Hierna ben ik van start gegaan bij TUI, alleen werd dit avontuur helaas snel afgeblazen door ja.. Het corona virus.. Vanaf dat moment ben ik heel goed gaan nadenken wat ik verder wilde met mijn toekomst en daar was ik al snel uit! Mijn eigen webshop! Inmiddels heb ik mijn andere droombaan, het vliegen bij KLM weer opgepakt en combineer ik het beide vol passie!

Esther Sturrus - Founder Essies Fashion

ONZE MISSIE

Sinds jongs af aan heeft Esther al een passie voor kleding en het combineren ervan. Daarom proberen wij bij Essies Fashion te laten zien hoe je dit het beste kunt doen. Essies Fashion is gericht op de nieuwste trends en wat natuurlijk betaalbaar is. Wij willen de prijzen voor jullie zo laag mogelijk houden.

Wij wensen jou heel veel shop plezier en hopen jouw outfits snel voorbij zien te komen op onze socials! #essiesfashion @essiesfashionWe're On Insta!

[instagram-feed]